hits

PerErikGG.Blog.no

Norske sidestykket til pererikgg.com.

Skjærefjøler med farger bør forbys

 • Publisert: 10.02.2018, 21:51
 • Kategori: Tanker
 • Jeg var på besøk til en kompis og vi skulle lage mat. Jeg tilba meg å hjelpe, som jeg ofte gjør. Han tok fram en av disse disse skjærefjølene med fargekoder. Der en farge er for fisk en for grønnsaker en for kjøtt osv. Veldig kjekt tenkte jeg. Når maten var ferdig kuttet, la han skjære brettene inn i esken igjen og la den tilbake i skapet. 

  - "Skal du ikke vaske de?" spurte jeg.

  - "Nei, de er jo fargekodet" svarte han.

  Det var så mye jeg skulle sagt, men det kortsluttet i hodet mitt fordi jeg klarer ikke å forstå at noen kan være så dum. Her kommer noe av det jeg hadde lyst å si. Ut må det.

  Finnes det ikke håp for menneskeheten? Skjærefjølene har forskjellig farge fordi du ikke skal blande matvarene mens du lager maten!! IKKE fordi at du skal slippe å vaske. Å ha kjøtt liggende på en flate i en fuktig beholder er en oppskrift for bakterievekst. Bakterier og uante soppsporer kan lett bevege seg langs veggene og over på de andre fjølene. Hvis bakterier har fri tilgang til rå celler tilpasser de seg det miljøet. Bakteriene kan komme seg på salaten du lager neste gang og den blir ikke stekt. Det er tryggere å spise kjøttet rått !!

  Det er etter dette jeg har utviklet stor forakt for de som selger dette produktet. Er det kanskje mulig å få en advarsel på det? Kunne politiet opprettet et folkeregister for folk som har kjøpt dette produktet, så jeg vet om det er trygt å komme på besøk?

  Avslutter med en filmsnutt fra youtube med bakterier som blir resistente til antibiotika.

   

  #mat #helse #lørdag #blogg

 • Publisert: 10.02.2018, 21:51
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Hvordan redde ulven og sauene?

 • Publisert: 25.11.2017, 22:27
 • Kategori: Tanker
 • Ulve debatten

  Ulve debatten ser ikke ut til å ende ta. Vi trenger ikke ulv i landet, men den debatten holder jeg meg utenfor. At ulven tar sau betyr mye bortkastet mat, det er de fleste enige om. Det vi har av problemer, er i mitt hode.

  Problem 1: Mange som ønsker at det skal være ulv.

  Problem 2: At bønder mister dyr til ulven.

  Hvordan gjør vi begge glade? 

  Jeg tenker i retning av e-krager. Eletriske gjerder er effektivt i å holde ulven ute av områder, støt på sauen må også være effektivt til å holde Ulv vekk fra sauene. Det er ikke så lett å få tak i og bytte batteri på kragene, om de er på ulven. Jeg foreslår å sette kragene på sauene.

  Elektristet finner mange veier ned til bakken. Alt som er i kontakt med sauen, når strømmen går får også strøm. Prøv å hold i hånda på en kompis og få han til å ta på et strømgjerde. Da får du også støt.

  Så om sauen har en krage, som gir støt etter ulike forutsetninger. Så kan en lære ulven å ikke røre sauen. Det kan være en basic pulsmåler eller eller en mikrofon som trigger støt. Den sauen som blir angrepet, er det ille ut for uansett. Det trenger ikke å være så komplisert at denne også reddes. Når ulven har drept sauen og pulsen er borte, gir kragen et kraftig støt hvert 30 sekund; til den går tom for strøm. Eller mikrofon registrer lyder som tilsier ulve angrep. Hvis ulven prøver å spise av sauen får den seg en kavring. Den vil da lære seg å finne andre dyr å jakte på. 

  Økonomisk

  Jeg vet ikke hva en slik krage vil koste, men e-krager til hunder finnes i 30 - 2000 kroners klassen på ebay. Kanskje disse kan modifiseres eller kanskje det kommer på markedet. Det er også mulig å legge til funksjoner som kan redusere behov for inngjerding, til gps sporing og varsling til bonde. Alt ut ifra hva en vil legge i det. Det er ikke sikkert alle sauer trenger å ha krage, for å oppnå ønsket effekt. Hvis en sau har verdi 4000 kroner(gjetting), og hver 4 sau har en krage til 200 kroner, blir det en billig forsikring.

  Jeg har kommet med ideen min. Det opp til bonder som har lest dette, å gå videre med den.

  #ulv #bonde #politikk #tanker #pererikgg #blogg #ulvejakten #miljø #dyrevern

 • Publisert: 25.11.2017, 22:27
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Til deg som vil bli sminketroll med plastikk rompe !!

 • Publisert: 18.11.2017, 17:57
 • Kategori: Tanker
 • Et troll som har begynt å blogge, men er blitt litt for ivrig.

  Finnes det ikke grenser for jåleri i dag? Det blir ikke mye å hente, når trynet faller av i svingen av førtiåra og silikonen skvalper rundt. Det er selvsagt noen få som tjener penger, bare noen få.

  Det nytter ikke å starte jakten på en personlighet i 40 åra, det er bare å starte med en gang. I media bør du ha noe som varer. Du må ha personlighet og karakter for å holde ut etter passerte 50. Se på Sigourney Weaver (68), Ellen DeGeneres (59), Sandra Bullock (53) og Halle Berry (51). Alle er i bransjen enda, men hvor har det blitt av alle med plastikk?

  Det er greit å se bra ut, bruke sminke eller å fikse ansiktet etter en ulykke. Det er snakk om mengden og formål. Se så bra ut som du bare kan, det kommer godt med. 

  Problemet er når folk kommer på jobbintervju og ser ut som en circus klovn. Det er mange jåler som blogger, er det fordi de ikke får seg jobb? Å Blogge er en usikker bransje og det er noen som har det; mens de fleste har jobbet seg opp. Samtidig er det mange som faller av eller aldri kommer noen vei.

  Personlig syns jeg kvinner er best uten sminke eller når den er naturlig og moderat. Det går ikke ut på dato. La meg presisere, jeg hakker ikke på de som har falt utenfor stupet. De er det bare synd i.

  I sminketrendene i 1910, ser kvinner ut som klovner. I japan var det populært at kvinner malte seg hvite i ansiktet. Ja, akkurat som en klovn. Hvilket tog vil du være med på. Ellen og Sigourney eller de som ingen har sett på lenge?

  #Operasjon #plastiskkirurgi #sminke #silikon #blogg #skjønnhet #filosofi #pererikgg

 • Publisert: 18.11.2017, 17:57
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Hva er greia med lekkede nakenbilder?

 • Publisert: 17.11.2017, 20:54
 • Kategori: Tanker
 • Mange baller, på bilde jakt..

  Hva er det egentlig med folk og lekkede nakenbilder egentlig?

  Altså jeg syns dette er den kjedeligste og mest mundane temaet, som jeg noen gang har skrevet. De aller fleste menn jeg har møtt på i det siste, har klart å presse ut en eller annen kommentar om bildene til Nora Mørk. Jeg syns bare det er kjedelig, kanskje er det noe galt med meg?

  For det første så er nakne bilder av kvinnekropper over alt på Internet. For ikke å nevne på plakater i busstoppene og på blogg.no, ikke minst. Det er ikke så veldig spennende å se hva som er under klærne, om en ikke har gjettet seg fram?

  Det er mange kjendiser som frivillig har lagt ut naken bilder av seg selv.

  Med få tastetrykk ellet tommel flicks unna kvinnekropper, må det være en annen grunn til at folk ønsker å se slikt?

  Kan det være en slags makt fetish. De menn som ønsker å se bildene, føler seg liten. Personen, har makt og derfor ønsker de å 'kle av' makten. At de føler de har kontroll over henne, fordi de gjør noe hun ikke tillater.

  Eller kanskje det er litt sånn som med barn, når du sier de ikke får noe; da skal de hvertfall ha det. Sånn som når barn deler en godtepose. Jeg kaller ikke de som vil se bildene for barn her. Jeg sikter til den naturlige responsen som vi alle har, men lærer oss å motstå og ignorere når vi er små. Passerer den en glipe i hjernebarken?

  I et samfunn med så mye nakenhet, der folk har sett nakenbilder av en god prosent av alle kjente. Hvorfor er det slik at vi fortsatt bryr oss om nakenhet. Det greit at folk vil bry seg, vi setter våre egne grenser. Jeg skjønner bare ikke hvorfor? Er det så farlig? Er det noe som henger igjen fra gammel kultur?

  Eller er det bare jeg som er gal? Jeg blir å avslutte der før jeg sovner av. Folk er så rare :P

  Ha en fortsatt fin dag. woho :)

  #noramørk #naken #bilder #blogg #sex #kropp og #nyheter <-- tydelig hvis

 • Publisert: 17.11.2017, 20:54
 • Kategori: Tanker
 • 2 kommentarer