hits

PerErikGG.Blog.no

Norske sidestykket til pererikgg.com.

Til deg som vil bli sminketroll med plastikk rompe !!

 • Publisert: 18.11.2017, 17:57
 • Kategori: Tanker
 • Et troll som har begynt å blogge, men er blitt litt for ivrig.

  Finnes det ikke grenser for jåleri i dag? Det blir ikke mye å hente, når trynet faller av i svingen av førtiåra og silikonen skvalper rundt. Det er selvsagt noen få som tjener penger, bare noen få.

  Det nytter ikke å starte jakten på en personlighet i 40 åra, det er bare å starte med en gang. I media bør du ha noe som varer. Du må ha personlighet og karakter for å holde ut etter passerte 50. Se på Sigourney Weaver (68), Ellen DeGeneres (59), Sandra Bullock (53) og Halle Berry (51). Alle er i bransjen enda, men hvor har det blitt av alle med plastikk?

  Det er greit å se bra ut, bruke sminke eller å fikse ansiktet etter en ulykke. Det er snakk om mengden og formål. Se så bra ut som du bare kan, det kommer godt med. 

  Problemet er når folk kommer på jobbintervju og ser ut som en circus klovn. Det er mange jåler som blogger, er det fordi de ikke får seg jobb? Å Blogge er en usikker bransje og det er noen som har det; mens de fleste har jobbet seg opp. Samtidig er det mange som faller av eller aldri kommer noen vei.

  Personlig syns jeg kvinner er best uten sminke eller når den er naturlig og moderat. Det går ikke ut på dato. La meg presisere, jeg hakker ikke på de som har falt utenfor stupet. De er det bare synd i.

  I sminketrendene i 1910, ser kvinner ut som klovner. I japan var det populært at kvinner malte seg hvite i ansiktet. Ja, akkurat som en klovn. Hvilket tog vil du være med på. Ellen og Sigourney eller de som ingen har sett på lenge?

  #Operasjon #plastiskkirurgi #sminke #silikon #blogg #skjønnhet #filosofi #pererikgg

 • Publisert: 18.11.2017, 17:57
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Charlene N. Nedrum

  27.11.2017 kl.09:52

  hehe, bra innlegg! Og forstår godt synspunktene dine ;) jeg mener selv at folk må få gjøre som de selv vil, men allikevel "alt med måte" og som du sier, trendene forandrer seg hele tiden, så man bør tenke seg vel og nøye i gjennom når man vurderer plastikk operasjon da dette så klart er en enveis billett :P

  Skriv en ny kommentar