hits

PerErikGG.Blog.no

Norske sidestykket til pererikgg.com.

Sjokolade pizza - Du store... For en opplevelse !!

 • Publisert: 16.11.2017, 20:30
 • Kategori: Blogg
 • Sjokolade pizza er uskyldig av utsende

  Sjokoladepizza?

  Det må være snertene greier, tenker jeg. Jeg nøler ikke med å stappe pakken fra Dr. Oetker I handlevogna, sammen med en cola zero. Rett hjem. -'Pip pip', pizzaen er ferdig. Det oser sjokolade lukt, over alt. Jeg blir våt i munnen. Kjeks konsistensen kommer litt brått på. Sjokoladen er ikke flytende. Det smaker helt greit. Det er ikke pizza, det er nå sikkert.

  Etter å ha spist, så hører jeg en boblende lyd i magen. - pfffffsjoooofjjooooo. Dette er aldri et bra tegn. Det er bare å ta seg til badet. Det braker løs, men det kommer bare luft. Sjokolade luft !!

  - "Det lukter så ekstremt likt sjokolade."

  Neste dag, på jobb.

  Det trykker fortsatt på. Jeg er bekymret for at det skal bli 'full pakke' så jeg må ta meg på do eller være veldig forsiktig. Det bare må slippes en liten her og der. Hvis ikke sprenges jeg. Det er lunsj hvert øyeblikk. En kollega sier at det blir sjokolade kake til lunsj. Jeg gufser tanken, nå er det nok sjokolade på en stund.

  Heldigvis var det ikke noe kake til lunsj og det var bare å gå tilbake til arbeidet. Jeg jobber og jobber, men Oetker er ikke ferdig i magen. Jeg merker det er noen kollegaer som går rundt å leter etter noe. De driver å sniffer å kikket rundt. Nei, det er sjokoladepizza prompene mine de går å sniffer inn... Dette må klassifisering hemmelig... :P En ting er sikkert: "Det blir ikke mere Ristorante sjokoladepizza med det første."

  Dr. Oetker, bør begrense seg med tilsetningstoffer og kunstig søtning. Pizzaen er så absolutt ikke å anbefale.

  #hverdag #sjokolade #pizza #middag #blogg #sjokoladepizza

 • Publisert: 16.11.2017, 20:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar