Oppgraderinger

Da har jeg oppgradert utstyret mitt.

Skjermen Samsung U28E590

Dette er en billig monitor, med gode farger. Hvorfor den er markedsført mot gaming vet jeg ikke helt, gaming er ikke dens sterke side. Ignorer det, dette er en bra skjerm å se på, redigere film og bilder. Billigere skjerm med 4k oppløsning, skal en lete lenge etter. Den har ikke så bra bilde fra siden, men hvem sitter på siden av pc'en uansett. Den kostet meg 3 tusen kroner på expert. Det som trekker den ned, er at den ikke er egnet til høy hastighet spill og stativet. Det er ingen tilt på stativet og en må velge mellom nedover vinkel eller oppover vinkel(ved å sette en del feil vei). Jeg måtte sette noe under støtten, for å få riktig vinkel. Midlertidig harry-løsning ble noen tre kiler, til jeg får pønsket ut noe nytt eller montert den i veggen.

Klikk på bildet for høyere kvalitet


 

Det var en helt ny verden med ny skjerm. Jeg oppgraderte fra en 1080p til 2160p, det er fire ganger flere piksler. Den gamle skjermen er en AOC2476WM. Den er nesten 24" og den nye er 28". Det er ikke så stor forskjell. Den gamle står her som ekstraskjerm enda. Kunne godt tenkt meg en skjerm til, men må ikke sløse penger heller. 

Gopro Hero 5 Session

Det ble også et GoPro 5 kamera, jeg har ikke fått prøvd det noe særlig enda. Skjermen og kameraet passer bra sammen da begge har samme maks oppløsning. Kameraet tåler vann, noe som er kjekt i #Kristiansund :P  Valget sto mellom dette og en gopro 5 black, med touch skjerm. Det ble session på grunn av den gode kompatibiliteten med mobiltelefon. Telefon app'en gjør det enkelt å justere alle innstillinger og viser bilde av hva du filmer. Dette gjør skjermen på kameraet overflødig. Det er mye bedre touch teknologi på mobilen også.Jeg fant ut at det tok evigheter og lade det for første bruk. Sånn er det.

#Gopro #videokamera #data #blogg
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Erik @PerErikGG.blogg.no

Per Erik @PerErikGG.blogg.no

30, Kristiansund

Jeg er en kar i fra Kristiansund. Driver med litt av hvert. Er aktiv på nettet, mer info kan finnes på min nettside pererikgg.com

Kategorier

Arkiv

hits